Dynamic, Corbis, KviKS & DriVE
Tlf. 63 10 20 63

TraceTool
Tlf. 63 10 20 61

Skriv til os
Gå til formularen

Support

Skulle du mod forventning opleve udfordringer med din løsning fra CalWin? Eller har du spørgsmål til, hvordan du anvender nogle af dit produkts muligheder? Så står vores dygtige supporthold klar til at hjælpe dig.

For os er det vigtigt at kunne tilbyde kyndig og professionel support, så du kan få mest muligt ud af dit produkt, hvad end der er tale om Corbis, Dynamic eller noget helt tredje. Af den grund er alle medarbejdere i vores supportafdeling faguddannede specialister, der med deres erfaring og viden er godt klædt på til at kunne yde kompetent og hurtig hjælp, hvis behovet skulle opstå.

Vi lægger en dyd i, at vores supporthold taler samme sprog som dig. På den måde kan de på ingen tid sætte sig ind i din udfordring, og ud fra dette skræddersyer de den helt rigtige rådgivning, der kommer dig, dine kolleger såvel som dine kunder til gode. Vi råder over nogle af de nyeste supportværktøjer på markedet, og vi sørger altid for at alle vores medarbejdere er helt opdaterede inden for feltet. Det er din garanti for, at hjælpen kun er et klik eller et opkald væk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Sortér: Alle spørgsmålCorbisDriVEDynamicKviKSQuintyTraceTool
Hvad er forskellen på Dynamic og Corbis?
Dynamic er et komplet kalkulationssystem til de større og mellemstore opgaver. Corbis er et tabletbaseret tilbudssystem til udførelse af tilbud på serviceopgaver direkte ude hos kunden.
Kan Corbis afvikles både fra iPad og Samsung tablet?
Ja, Corbis kan afvikles fra begge platforme.
Hvor afholdes CalWin kurserne?
Alle kurser afholdes på CalWins kursuscenter i Odense. Det sker på adressen Højbyvej 50, 5260 Odense S. Der er også mulighed for at købe firmakursus, som afholdes på kundens adresse.
Hvad er InOut?
InOut er et mandskabsregistreringssystem til styring af personel på sites og byggepladser. Systemet styrer adgangskontrol, timeregistrering i forhold til personel, underentreprenører og projekter.
Er der vedligeholdelsesvejledninger i Drive systemet?
Ja, Drive integrerer med CalWin Dynamic-programmerne, så kalkulationerne kan føres direkte over i Drive, hvorved en stor del af drift- og vedligeholdelsesvejledningerne udføres automatisk.
Er der integration fra Dynamic til økonomisystemer?
Ja, CalWin Dynamic integrerer med markedets mest almindelige økonomi- og ordrestyringssystemer.
Hvor mange anvender Dynamic?
Kalkulationssystemet CalWin Dynamic anvendes af mere end 1.600 brugere i VVS- og EL branchen i Danmark.
Hvad er forskellen på Dynamic og Quinty?
Dynamic er installatørens kalkulationssystem og Quinty er et tilbudssystem til grossister og producenter.
Indeholder TraceTool-systemet sporing af materiel?
Ja, til det dyre materiel kan købes et modul indeholdende GPS sporing, så materiel, biler etc. kan spores f.eks. i forbindelse med tyveri.
Hvor meget værktøj kan jeg oprette i TraceTool?
Der er ingen øvre grænse for, hvor meget værktøj og materiel der kan oprettes i TraceTool-systemet.
Se flerefærre
Fandt du ikke svar på det dine spørgsmål, eller ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os (support)