fbpx

Systemer til mennesker

Hos CalWin udvikler vi alt vores software in-house. Dels fordi vi på den måde kan reflektere markedet hurtigt, og dels fordi vi ikke ønsker at være afhængige af underentreprenører. Vi råder over de fornødne ekspertiser til at udvikle løsninger i de nyeste udviklingssprog og teknologier. CalWin A/S råder over nogle af markedets dygtigste og mest kompetente udviklere, med uddannelse på højt niveau. Viden og know-how er vores vigtigste råstof, så vores medarbejdere bliver løbende videreuddannet.

CalWin A/S har i mere end 20 år været markedsleder med god branchesoftware til installationsbranchen. Det er ingen tilfældighed, men en bevidst strategi fra vores side. En stor del af vores indtjening kanaliseres hvert år direkte tilbage i markedet via konstant optimering og videreudvikling af vores systemer. På den måde er vi altid på forkant med udviklingen, og sikrer at vores kunder altid har den nyeste og bedste software på markedet”

– Carsten Rasmussen, Adm. direktør

At udvikle gode og anvendelige IT-systemer hos CalWin drejer sig om fire hovedelementer. Dygtige, motiverede og veluddannede udviklere, et indgående branchekendskab, at være åben og imødekommende overfor nye teknologier og vaner samt evnen til at sætte sig i kundens sted. Vi udvikler vores systemer ud fra alle fire kriterier, og kalder det - Systemer til mennesker”

– Kenneth Dreymann, Udviklingsdirektør

Kundetilfredshed er højt prioriteret hos CalWin. Alle medarbejdere sætter en stor ære i at yde god kundeservice i alle led. Jeg har ansvar for CalWin Kursuscenter, hvor jeg hvert år tager imod ca. 400 kursister, som har en god og indholdsrig dag. Det er tilfredsstillende og givende at betjene glade og tilfredse kunder.”

– Ulla Egelund, Sekretær