Digitale løsninger til virksomheder

CalWin er et dansk firma, der hver dag arbejder mod at skabe velfungerende og effektive løsninger, der er med til at gøre hverdagen nemmere for rigtig mange virksomheder. Vores vision er, at vores produkter skal lette den administrative arbejdsbyrde og skabe en struktureret og gennemsigtig arbejdsgang for alle i virksomheden.

Hvad end du har brug for at holde overblik over dit mandskab, dine værktøjer eller andet materiel, kvalitetssikring i særklasse eller en smart og digital løsning, der gør tilbudsgivning nemmere, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vores produkter tilgår du på din PC, tablet eller smartphone, og via de brugervenlige platforme kan du let som ingenting finde de informationer, du har brug for, eller lave et præcist prisoverslag, der med garanti indeholder alle komponenter.

1.oktober 2019 blev CalWin opkøbt af EG A/S, og er i dag en del af EG BYG og installation under brandet CalWin.

Effektive systemer lavet af mennesker til mennesker

CalWin er et hus bestående af fagfolk. Vi har stor viden og erfaring inden for feltet. Derfor er du også altid sikker på at blive mødt af et professionelt og dedikeret kundeserviceteam, når du henvender dig til os med spørgsmål eller lignende. Af samme årsag står vi også klar til at give dig den bedste rådgivning, så du kan vælge den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Alle vores produkter og vores software udvikler vi in-house. Det betyder, at vi ikke har uddelegeret arbejdsopgaver til underleverandører, men i stedet sørger vi for alle dele af produktionen. Det er en arbejdsgang, vi har valgt af to årsager. For det første betyder det, at vi ikke er afhængige af underentreprenører, men i stedet selv kan bestemme tempoet. Derudover betyder det også, at vi har mulighed for at følge med markedet og reagere hurtigt, hvis der skulle komme nye funktioner og muligheder, vores kunder kunne få gavn af.

CalWin A/S har i mere end 20 år været markedsleder med god branchesoftware til installationsbranchen. Det er ingen tilfældighed, men en bevidst strategi fra vores side. En stor del af vores indtjening kanaliseres hvert år direkte tilbage i markedet via konstant optimering og videreudvikling af vores systemer. På den måde er vi altid på forkant med udviklingen, og sikrer at vores kunder altid har den nyeste og bedste software på markedet.
Carsten Rasmussen, Adm. direktør
Et team under konstant udvikling

Vores team består af nogle af de dygtigste og mest kompetente udviklere, der hver især er uddannet på højt niveau og har en passion for deres fag. Det betyder, at vi har den fornødne ekspertise inden for feltet til at udvikle tidssvarende, effektive og funktionelle teknologiske løsninger. Og da teknologien hele tiden udvikler sig, og fordi der hele tiden kommer nye muligheder, sørger vi for at videreuddanne vores medarbejdere, så de hele tiden er helt opdaterede inden for branchen. Det er din garanti for altid at få en gennemarbejdet løsning, der tilbyder dig og dine kolleger lige præcist det, I har brug for.

 

 

 

Kom i gang med at spare tid og penge med det samme

Når du vælger et af vores produkter, kan du i de fleste tilfælde være kørende
allerede samme dag, som du køber og får installeret en af vores løsninger.