Dato og tidspunkt:
17. november 2020 kl. 09:00-12:00
Lokation:
EG A/S, Dusager 25, 8200 Aarhus N
Pris:
1.995 kr. + moms

Kursus i KviKS og DriVE

På dette kursus vil du få en grundig indføring i to af vores populære produkter, henholdsvis KviKS og DriVE. Med KviKS får du et system, der sikrer dig en ensartet, grundig og overskuelig kvalitetssikring. Og DriVE giver dig et professionelt drifts- og vedligeholdelsessystem til brug inden for installationsbranchen.

I løbet af dagen vil du blive præsenteret for alle de smarte funktioner i de to systemer, således at du kan få mest muligt ud af KviKS såvel som DriVE. Vi hjælper dig med at få maksimalt udbytte ud af begge programmer, så du kan gå fra kurset med en viden om, hvordan du kan få en mere effektiviseret hverdag, når det kommer til kvalitetssikring samt drift og vedligeholdelse.

På kurset kommer vi især til at lægge vægt på, hvordan du opretter komplette håndbøger, ligesom vi gennemgår, hvordan du med fordel kan anvende de delte funktioner mellem DriVE, KviKS og Dynamic.

 

Hvem kan med fordel deltage i dette kursus?

Arbejder du som mester, entrepriseleder eller overmontør, og skal du til at bruge KviKS og DriVE i din hverdag, så er det en rigtig god ide at få skabt et godt grundlag for anvendelsen af begge programmer gennem dette kursus. Så står du for virksomhedens projektledelse og tilbud, så kan du med fordel melde dig til vores kursus i KviKS og DriVE.

 

Det får du ud af kurset

Tilmelder du dig dette kursus, får du et indgående kendskab til KviKS såvel som DriVE. Din nye, grundlæggende viden kan du med det samme implementere i din hverdag, og oplev med det samme, hvordan begge systemer er med til at give dig en mere struktureret tilgang til dit daglige arbejde.

På kurset vil du derudover blive præsenteret for:

  • Hvordan du opretter håndbog for entreprisestyring
  • Gennemgang og udfyldelse af skemaer
  • Indlæsning af vareliste fra CalWin Dynamic, Excel og lignende
  • Oprettelse af egne varer
  • Udarbejdelse af serviceaftaler

Når du er færdig med kurset, vil du kunne være fortrolig med og i stand til at udføre din virksomheds kvalitetssikring i alle processer på højeste niveau. Du vil også kunne styre din virksomheds drift og vedligeholdelse nemt og professionelt med DriVE.

 

Praktiske oplysninger

Det koster 1.995,00 kr. + moms pr. deltager at tage del i kurset. For den pris får du kursusmateriale, forplejning  samt et kursusbevis, når kurset er færdigt.

 

Lyder det som noget for dig

Med en grundig indføring i henholdsvis KviKS og DriVE får du de rette forudsætninger for at lette virksomhedens administrative arbejde. Kunne du godt tænke dig at komme til dette kursus, hvor du lærer de to systemer bedre at kende, og som kan komme til at betyde meget for dit daglige arbejde? Så kan du tilmelde dig lige her på siden. Du er også velkommen til at gøre det telefonisk ved at ringe til 70 13 56 06.

Tilmelding

Ledige pladser: 12

Kursus