Dato og tidspunkt:
5. november 2019 kl. 09:00-16:00
Lokation:
CalWin Kursuscenter Højbyvej 50 5260 Odense S
Pris:
2.995 kr. + moms

Partnerkursus hos CalWin

Er du Leverandør Partner hos CalWin, har du mulighed for at komme til et kompetencegivende kursus i CalWin Dynamic-systemet. Dette kursus er lavet udelukkende til Leverandør Partnere, og her vil du og de andre deltagere få en grundig gennemgang af Dynamic-systemet.

Formålet med dette kursus er at give dig en lang række af værktøjer, som du med fordel kan implementere i din og din virksomheds hverdag, for at få en arbejdsgang, der er mere effektiv og har mindre administrativt arbejde. Det kommer til at gavne dig såvel som dine kunder, da du i stedet for papirarbejde kan bruge tiden på at skabe værdifulde relationer.

Tager du dette kursus, er du sikker på at blive bedst klædt på til at kunne assistere dine kunder med deres kalkulationer.

Det får du ud af at deltage i kurset

Når du har deltaget i dette kursus, vil du have fået en helt grundlæggende kendskab til, hvordan du på bedste vis kan anvende Dynamic VVS i din virksomhed. Kurset er skræddersyet til og rettet mod leverandører, hvorfor du er sikker på at gå herfra med en viden om, hvordan du bedst anvender systemet.

På kurset vil du blandt andet blive præsenteret for:

  • Markedet før og nu
  • Handelsmønstre
  • Hvordan du opretter en sag og tilbudslister
  • Hvordan du anvender egne såvel som leverandør- og grossistkartoteker
  • Prisopdateringer
  • Favoritvarer

Ud over ovenstående vil underviseren give dig en lang række af redskaber, du som leverandør kan anvende, når du bruger Dynamic-systemet. Alt dette er med til at klæde dig bedst muligt på, så du bliver i stand til at anvende leverandøraftalen i dit salgsarbejde.

Praktiske informationer

Det koster 2.995,00 kr. + moms at deltage i dette specialtilrettelagte kursus rettet mod CalWin’s Leverandører Partnere. Med i prisen er fuld forplejning hele dagen, kursusmateriale samt et kursusbevis, når kurset er gennemført.

Vores kursus i Dynamic VVS for vores Leverandør Partnere bliver holdt i vores topmoderne kursusfaciliteter på adressen Højbyvej 50, 5260 Odense S.

Lyder det som noget for dig?

Kunne du tænke dig at deltage i dette kursus, kan du tilmelde dig lige her på denne side. Hvis du ønsker det, kan du også tilmelde dig telefonisk ved at ringe til telefon 70 13 56 06.

Tilmelding

Ledige pladser: 8

Kursus