Dato og tidspunkt:
23. november 2020 kl. 09:00-14:00
Lokation:
EG A/S, Lautrupvang 24, 2750 Ballerup
Pris:
1.995 kr. + moms

Extended kursus i Dynamic EL– Level 2

Har du overstået vores Basic kursus i Dynamic EL? Og kunne du godt tænke dig at få en udvidet guide til, hvordan du anvender alle de smarte funktioner i Dynamic EL? Så er vores Extended Kursus det helt rigtige kursus for dig.

På dette kursus vil du opnå et solidt og indgående kendskab til Dynamic EL, der giver dig en fordel, når du er ude ved kunder, og når du skal foretage kalkulationer på projekter. Din underviser vil vise dig, hvordan du anvender de mere avancerede og nyttige funktioner i programmet, hvilket vil gøre dig i stand til at udføre dine kalkulationer hurtigere og mere præcist end før.

Hvor vores Basic kursus i Dynamic EL fokuserer på de grundlæggende funktioner i systemet, så vil der på dette kursus blive lagt vægt på kostprissimulering, import og eksport af data til og fra CalWin samt bruttoprisudregning.

 

Hvem kan med fordel deltage i dette kursus?

Dette kursus er rettet mod dig, der allerede har taget vores Basic kursus i Dynamic EL, da dette kursus er lavet som en overbygning. Så har du allerede taget dette, og kunne du godt tænke dig at lære de avancerede funktioner og smarte genveje i systemet at kende, så skal du vælge Extended kursus i Dynamic EL.

 

Det får du ud af kurset

Når du er færdig med dette kursus, vil du have fået et grundigt og mere avanceret indblik i, hvordan Dynamic EL kan hjælpe dig til en mere effektiv hverdag i din virksomhed. Din nye og indgående viden i programmet gør dig i stand til at anvende kalkulationsprogrammet på et højere niveau, hvilket i sidste ende kommer dig, din virksomhed såvel som dine kunder til gode.

Til kurset vil du derudover få en indføring i, hvordan du:

  • Anvender systemets genveje
  • Opretter favoritvarer
  • Laver prissammenligninger
  • Indlæser rabataftaler
  • Tilkobler avancerede kalkulationsfelter
  • Ind- og udlæser tilbud til andre filplaceringer

Kombinationen af disse informationer vil gøre dig i stand til at kunne oprette præcise og mere detaljerede kalkulationer hurtigere end før.

 

Praktiske informationer

Dette kursus koster 3.495,00 kr. + moms pr. deltager. For den pris får du undervisning af en kompetent underviser, der viser dig alt det, du skal vide om Dynamic EL, du får kursusmateriale, et kursusbevis samt forplejning i løbet af dagen.

Kurset finder sted i vores topmoderne kursuscenter på adressen Højbyvej 50, 5260 Odense S.

Lyder det som noget for dig?

Har du overstået vores Basic kursus i Dynamic EL? Og kunne du godt tænke dig at få en mere indgående forståelse for, hvordan du bedst anvender dette program? Så skal du melde dig til Extended kursus i Dynamic EL.

Du har mulighed for at tilmelde dig lige her på siden. Du kan også tilmelde dig telefonisk ved at ringe til 70 13 56 06.

Tilmelding

Ledige pladser: 12

Kursus