Resultater skabes af mennesker

Hos CalWin tilbyder vi en lang række af smarte systemer, der er skabt til at effektivisere dit arbejde. Med vores løsninger får du en produktiv hverdag, hvor du kan bruge din tid på at skabe værdifulde løsninger i stedet for på administrativt arbejde.

For at få mest ud af dine produkter er det vigtigt, at du er sat godt ind i, hvad de kan, og hvordan du bruger dem. Derfor tilbyder vi en lang række af kurser i blandt andet Corbis, Dynamic, KviKS, DriVE og TraceTool, hvor du får en grundig og professionel gennemgang af vores løsninger.

Du kan blandt andet komme til vores basic-kurser, hvor vi starter helt fra bunden. Kender du allerede til din løsning, men vil du vide mere om, hvordan du kan udnytte programmets fulde funktionalitet, så holder vi også udvidede kurser (extended).

Sorter: Alle kurserAndre arrrangementerCorbisDriVEDynamicKviKSPartnerkursusTraceTool
Bliv klædt på til en effektiv hverdag

Jo bedre en viden du har om dine produkter, jo mere vil du også kunne få ud af dem. Det er vores mål, at du gennem vores kurser får mulighed for at videreuddanne dig selv samt din virksomheds medarbejdere. På den måde bliver I bedst muligt klædt på til at kunne udnytte jeres løsning optimalt.

Hos CalWin holder vi korte, men intense kurser i hver af vores løsninger, hvor vi sørger for at komme rundt om hver eneste mulighed, som produktet tilbyder.

Kurserne bliver holdt i vores moderne og indbydende kursuscenter, hvor faciliteterne er i særklasse. Hos os bliver du til ethvert kursus mødt af en professionel og erfaren underviser, der står klar til at vise dig, hvordan du opnår de bedste resultater, med en af vores systemløsninger.

Skal vi hjælpe dig videre?

Vil du vide mere om, hvordan du får mest ud af din løsning fra CalWin? Eller har du behov for en guide til, hvordan du kommer i gang med at bruge produktet? Så skal du sørge for at holde dig opdateret på denne side. Her kan du se og læse mere om alle vores kommende kurser, så du kan finde lige netop det kursus, der passer bedst til dig, dine behov og din virksomhed.

Du har også mulighed for at downloade vores kursuskatalog i PDF-format lige her.

Vores kundeservice sidder klar til at svare på dine forespørgsler, så skulle du have et spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at ringe eller skrive til os.