Vi kan regne tilbud noget hurtigere, end vi kunne før, vi fik Dynamic EL. Men vigtigst af alt hjælper programmet os med at fastsætte de faktiske omkostninger på en opgave – og så bliver det meget nemmere at give et tilbud, som vi både kan tjene penge på, og som kunden ønsker at betale.

Tilbudsgivning er en fasttømret del af hverdagen hos den Kolding-baserede el-installatør Strøh A/S. Men selvom den 50 år gamle virksomhed er velbevandret i at beregne tilbud, er det ikke altid nemt at vurdere den faktiske kostpris på en opgave. Det hjælper CalWins innovative tilbudsberegner Dynamic EL dem med.

Det har helt bestemt gjort os mere konkurrencedygtige, at vi har fået Dynamic EL. Før kom vi tit til at byde ind på en opgave med en pris, der lå noget under vores konkurrenter. Og så fremstod vi for billige og blev valgt fra. Så vi kan i den grad mærke det på antallet af ordrer, vi vinder. Dynamic VVS er opbygget, så alle kan finde ud af det. Programmet hjælper os med at huske alle delene af tilbudsgivningen og at få det hele med. For eksempel minder systemet mig om, at jeg også skal bruge et toiletsæde, skruer og rawplugs, når jeg bestiller et toilet. Det er faktisk blevet helt sjovt at beregne tilbud.

Tilbudsberegning er en vigtig del af den konkurrencestyrede e-branche, hvor mange elinstallatører kæmper om opgaverne. Derfor er det vigtigt at kunne give rentable og attraktive tilbud, og med Dynamic EL er Strøh A/S lykkedes med det.

Skal vi også hjælpe dig i gang med at spare tid og penge med det samme?
Programmet giver et meget godt overblik over de tilbud, som jeg er i gang med, og det er nemt at hoppe mellem de forskellige tilbud. Det tager kun et splitsekund. Og de små tilbud tager heller ikke mange øjeblikke at udarbejde, så dem får jeg hurtigt klaret.

Med kalkulationssystemet Dynamic EL er det ingen sag for Michael Bjørn at multitaske. Han kan nemlig sagtens have gang i tre tilbud ad gangen, uden det bliver uoverskueligt.

Jeg går til tilbudsopgaverne med meget mere ro i sindet. Førhen var det bøvlet at regne tilbud, og det kunne virke uoverskueligt at gå i gang. Nu er det både nemt at gå til. Ja, det er faktisk blevet helt sjovt at beregne tilbud. Selv vores direktør elsker at sidde og regne tilbud.

Dynamics gode overblik og de hurtige manøvrer i beregningsprogrammet sparer ikke bare tid for Michael Bjørn. Det sparer også bekymringer og irritationer i hverdagens arbejde.

Gode kurser med professionel tilgang
CalWins kurser er rigtig gode, fordi vi på de relativt kort tid får nye opdateringer, funktioner og genveje præsenteret af professionelle fagfolk. Men alligevel er der tid til at sidde og nørde lidt med programmet og få hjælp til de ting, som man personligt har svært ved.

Michael Bjørn er en flittig bruger af CalWins Dynamic-kurser, som de udbyder i flere forskellige niveauer, og som hjælper deltagerne med at blive fortrolige med programmet og giver dem tips til nyttige funktioner. Michael Bjørn har været på hele tre af slagsen på blot to år og vil gerne med på endnu flere kurser.

Om Strøh A/S

Strøh A/S er en topmoderne el-virksomhed, som udfører el-opgaver i både privat, offentligt og industrielt regi. Virksomheden har siden sin begyndelse i 1982 været omstillingsparate og har udviklet sig i takt med, at efterspørgslen på gode el-installatører og elektrikere steg.

I dag beskæftiger Strøh A/S 40 ansatte fordelt på fire afdelinger i henholdsvis Kolding, Rødekro, Børkop og Tørring.

Om Dynamic El

Dynamic EL er et komplet og let anvendeligt kalkulationssystem til udførelse af præcise kalkulationer på el-entrepriser.

Både store som små installationsvirksomheder har set fordelen i, at Dynamic EL er enkelt, hurtigt og let at bruge, og derved også er tidsbesparende. Brugerne på systemet opnår en konkurrencefordel i markedet, fordi der udføres præcise kalkulationer på kort tid.

Med mere end 1.600 brugere er Dynamic uden sammenligning det mest anvendte kalkulationssystem i installationsbranchen i Danmark.