Det er overmontør hos Pro Elteknik, Kim Ladekjær, der bruger meget af sin arbejdstid på at udarbejde og afsende tilbud til virksomhedens mange kunder. Og takket CalWins let anvendelige og anvendelige kalkulationssystem Dynamic, er tilbuddene blevet hurtige at udarbejde, nemme at få et overblik over, og de er blevet mere enkle at sende afsted.

Det er så nemt at få et overblik, og systemet har helt klart gjort min hverdag nemmere – og så kan jeg nå meget mere, end jeg kunne, før vi havde Dynamic. Jeg har ikke regnet på det, men mit bud er, at det går 20 procent hurtigere at udregne tilbud nu.
Kim Ladekjær, Overmontør hos Pro Elteknik
Dynamic sparer tid og besvær

Kim Ladekjær har som overmontør ansvaret for at udarbejde en del af Pro Eltekniks tilbud til både store og små, private, offentlige og industrielle elprojekter. Derfor er det guld værd for ham at have et beregningssystem som Dynamic, hvor han hurtigt kan få et overblik over de enkelte tilbud.

Dynamic udregner nemlig selv, hvor lang tid det for eksempel tager at fremføre kabler, opsætte føringsveje eller tilslutte et køleskab, og systemet beregner også tidsforbruget på de enkelte delelementer af installationen. På den måde giver Dynamic altid et komplet tilbud, der er lige til at give til kunden.

Dynamic er et enormt brugervenligt program, som giver et fantastisk overblik – og så er det nemt og hurtigt at bruge.
Skal vi også hjælpe dig i gang med at spare tid og penge med det samme?
Supergodt introkursus og god support
Da vi købte systemet, var jeg med på et kursus hos CalWin, hvor jeg lærte de grundlæggende funktioner. Det var en stor hjælp og en super god måde at starte op med systemet på.

Kim Ladekjær fortæller ligeledes, at kurset gav ham mod på at selv at udforske systemet.

Derfor er han også Pro Eltekniks mest erfarne Dynamic-bruger og hjælper gerne sine kollegaer med at anvende tilbudsberegneren, hvis de ikke selv har tid.

Kim Ladekjær har heller ikke andet en ros til overs for CalWins support, som han løbende er i kontakt med.

Man kan altid ringe til CalWin, hvis der er noget der driller, eller hvis der er noget, man er i tvivl om. Det er fedt, at de har sådan en god support.
Om Pro Elteknik

Pro Elteknik er specialister indenfor elinstallationer til både store og små, private, offentlige og industrielle elprojekter.

Pro Elteknik har 60 års erfaring på bagen, og virksomhedens seks afdelinger i Midt- og Vestjylland beskæftiger 65 engagerede medarbejdere.

Om Dynamic El

Dynamic et komplet og let anvendeligt kalkulationssystem til udførelse af præcise kalkulationer på vvs- og el-entrepriser.

Både store som små installationsvirksomheder har set fordelen i at Dynamic er enkelt, hurtigt og let at bruge, og derved tidsbesparende. Brugerne på systemet opnår en konkurrencefordel i markedet, fordi der udføres præcise kalkulationer på kort tid.

Med mere end 1.600 brugere er Dynamic uden sammenligning det mest anvendte kalkulationssystem i installationsbranchen i Danmark.