Peter Overby ApS fulgte med udviklingen hos CalWin

Hos Peter Overby ApS fyldte det administrative arbejde rigtig meget.

Før i tiden brugte vi den manuelle klippe-klistre metode. Det tog lang tid, og vi oplevede, at det var næsten umuligt at rette fejl efterfølgende.
Palle Overby, Direktør hos Peter Overby ApS

Det var især i forbindelse med virksomhedens kalkulationer, at udfordringer viste sig. Derfor besluttede virksomheden sig for at undersøge muligheden for at få en digital løsning, der kunne hjælpe dem i deres hverdag.

Vi valgte CalWin i sin tid, fordi Dynamic virkede overskueligt og omfangsrigt. Her kunne vi blandt andet få direkte adgang til vores grossisters lister, og vi kunne nemt og på ingen tid oprette individuelle sager.

I takt med at CalWin udvidede produktsortimentet, tøvede Peter Overby ApS ikke med at implementere flere digitale løsninger i deres virksomhed. I dag bruger Peter Overby ApS Dynamic, KviKS og DriVE, og hver løsning er med til at bidrage til en effektiv arbejdsproces, der kommer dem selv såvel som deres kunder til gode.

De digitale løsninger har minimeret og overskueliggjort det administrative arbejde

Den daglige tilbudsgivning og kvalitetssikring samt drift og vedligeholdelse var en tidskrævende affære. Før implementeringen af Dynamic blev alle kalkulationer foretaget i hånden, og det samme gjaldt al arbejde inden for kvalitetssikring, drift og vedligeholdelse.

I dag er alle tre produkter en værdifuld og digital hjælpende hånd.

Dynamic hjælper os med at lave præcise kalkulationer til vores kunder. Det tager brøkdelen af den tid, det engang tog at lave et korrekt prisoverslag. Vi er især glade for de færdigkalkulerede Units, som vi tager udgangspunkt i og tilpasser til den enkelte sag.

KviKS har hjulpet virksomheden med at få et overblik over kvalitetssikring i forbindelse med alle opgaver, og DriVE har givet virksomheden mulighed for at overskue alt inden for drift og vedligeholdelse af alle anvendte produkter i en given sag. Dette gavner især kunderne, da DriVE kan levere en præsentabel bruger- og vedligeholdelsesmanual. Ydermere tillader DriVE virksomheden at kopiere to ens sager, hvilket sparer dem for en del dobbeltarbejde.

At gå fra en mere manuel arbejdsgang til en digital hverdag har været nem og hurtig. I forbindelse med implementering af Dynamic modtog virksomheden et introkursus, og siden da er de blevet dus med hver løsning.

Jeg vil især fremhæve brugervenligheden i hvert system. Det er intuitivt at gå til, og alle vores nye medarbejdere har kunne bruge det allerede fra første arbejdsdag.
En effektiv produktpalette, der skaber værdi

Kombinationen af DriVE, KviKS og Dynamic har skabt stor værdi for Peter Overby ApS. Især det, at Dynamic og DriVE taler sammen, bruger virksomheden hver dag i deres arbejde.

Vi kan sørge for en direkte overførsel fra det ene program til det andet. Er vi eksempelvis færdig med en byggesag, så kan vi samle det hele ét sted i en cloud-løsning. Alle vores sager ligger hos CalWin, så vi skal ikke spekulere på yderligere backup. Det sparer os for en del arbejde og en masse bekymringer.

At investere i DriVE, KviKS og Dynamic har vist sig at resultere i en effektiv produktpalette, der forenkler arbejdet for mange af virksomhedens medarbejdere. Der er mange ting, de ikke længere skal holde styr på, og de sparer en masse tid, de kan bruge ved kunderne i stedet.

Vi får tid til alt det, vi kan tjene penge på.
Om Peter Overby ApS

Peter Overby ApS har mere end 40 års erfaring inden for vvs, blikkenslagerarbejde, ventilation samt smedeopgaver. De sørger for en professionel løsning fra start til slut og hjælper med projektering, montage såvel som service.

Beliggende i Skærbæk har Peter Overby ApS montører, der hver dag løfter opgaver for private såvel som til erhverv i Skærbæk, Rømø, Tønder, Bredebro, Toftlund og Ribe. Virksomheden tilbyder alt lige fra levering af produkter til totalentreprise.

I dag har Peter Overby ApS også en butik og et showroom, hvor alle kan komme og se de mange løsninger, de tilbyder, samt få rådgivning inden en forestående opgave.

Om DriVE

DriVE er en effektiv software, der er skabt til at gøre drift og vedligeholdelse så nemt som muligt. DriVE kan bruges af alle typer af installatører, og systemet indeholder alle nødvendige vejledninger samt data på alle de normalt anvendte komponenter i vvs- og elbranchen.

DriVE giver små såvel som store virksomheder mulighed for at tilgå alle nødvendige oplysninger på en nem og hurtig måde, som både virksomheden og kunderne kan anvende. Ydermere kan DriVE producere et automatisk serviceaftaleforslag.

 

Om KviKS

KviKS er kvalitetssikring gjort så nemt som muligt. Her foregår den lovpligtige kvalitetssikring i vvs- og elbranchen digitalt fremfor i hånden. Virksomheden slipper for den tunge administrative byrde, kvalitetssikring af opgaver kan være, da alle informationer kan samles på et sted.

KviKS muliggør kvalitetssikring via telefon elle tablet. Derfor kan kvalitetssikring ske løbende på arbejdspladsen. Dette er med til at formindske antallet af fejl på projektet. Fejl, der både kan være tidskrævende og påvirke det endelige slutresultat.

 

Om Dynamic

Med Dynamic ved hånden får virksomheden et effektivt kalkulationsprogram, der kan bruges af små såvel om store virksomheder i vvs- og elbranchen. Dynamic er en brugervenlig løsning, der indeholder allerede oprettede styklister. Det er med til at muliggøre en hurtig og præcis kalkulation af enhver installationsopgave.

Dynamic anvendes i dag af over 1.600 brugere over hele Danmark, og systemet sparer alle virksomheder for en masse tid. Tid, de i stedet kan bruge på at løfte opgaver for deres kunder.