Fra en tung administrativ arbejdsbyrde til en papirfri hverdag

Lindpro A/S udfører til dagligt en bred vifte af opgaver inden for teknik og entrepriser. De har specialiseret sig i at lave skræddersyede og smarte løsninger. Men tilbage på kontoret var værktøjsansvarlige Henrik Andersen ikke imponeret over deres egne systemer.

Jeg brugte nok 2 ½ time hver dag på at lede efter værktøj. Det var hverken sjovt for mig eller for dem, der betaler min løn.
Henrik Andersen, Værktøjsansvarlig hos Lindpro A/S

Når Henrik Andersens kolleger tog et stykke værktøj med sig, blev det ofte noteret på sedler og i forskellige ringbind, hvilket gjorde det næsten umuligt at danne sig et komplet overblik. Derfor valgte virksomheden at tage skridtet videre mod en teknisk løsning, der muliggjorde en IT-registrering af al virksomhedens værktøj.

Skal vi også hjælpe dig i gang med at spare tid med det samme?
I dag er Lindpro A/S altid på forkant

Med introduktionen til TraceTool oplevede værktøjsansvarlige Henrik Andersen, at hans hverdag blev langt nemmere. De sædvanlige sedler og tunge ringbind blev hurtigt skiftet ud med et moderne IT-system, der kan give Henrik Andersen alle de svar, han behøver.

Nu bruger jeg næsten ingen tid på at lede efter værktøj. Jeg slår det op på computeren og finder ud af, hvilken medarbejder der har det.

Det nye system betyder, at Henrik Andersen altid ved, hvor virksomhedens værktøjer befinder sig, og hvem der har det. Via TraceTool har de også fået et overblik over eftersyn af elværktøj og serviceskemaer. Denne effektivisering i arbejdsgangen kan også mærkes på pengepungen. Ifølge Henrik Andersen sparer TraceTool Lindpro A/S omkring 250.000 kroner om året.

Fremtiden er teknisk

For CalWins direktør, Carsten Rasmussen, er der ingen tvivl om, at fremtiden bliver langt mere teknisk, end den er nu. Mange brancher inkorporerer apps og andre løsninger for at gøre hverdagen nemmere for kunder såvel som medarbejdere.

Installatører skal klæde sig på med software, for kunderne forventer det. IT-niveauet i branchen er hævet meget på fem år, og den udvikling vil bare fortsætte.
Carsten Rasmussen, Direktør hos CalWin

Denne betragtning erklærer Henrik Andersen sig enig i. Ud over TraceTool anvender virksomheden også en lang række andre IT-værktøjer til kalkulation og kvalitetsstyring. I dag er der 3-4 afdelinger, der til hverdag anvender TraceTool, men han tror på, at flere snart vil tage TraceTool til sig. Det tager selvfølgelig noget tid at lære at anvende, men på lang sigt kan det godt betale sig at anvende, bemærker Henrik Andersen.

Om Lindpro A/S

Lindpro A/S er en af Danmarks største service- og teknikvirksomheder. I dag beskæftiger virksomheden over 1000 medarbejdere, der hver dag arbejder for at løfte de mange opgaver.

Ud fra deres store viden og erfaring leverer de intelligente og tekniske løsninger og fagentrepriser til alt lige fra renovering og nybyggeri til forskellige serviceaftaler.

Om TraceTool

TraceTool er et intelligent materiel- og værktøjsstyringssystem. Denne løsning gør det muligt at spore al værktøj og materiel, der er i en virksomhed. Ved hjælp af systemet får man adgang til eksempelvis fællesværktøj og det værktøj, der er ude på entrepriser.

Med TraceTool kan man også styre den interne og eksterne værktøjsudlejning, ligesom man kan bruge det til at få styr på alle de lovmæssige eftersyn i henhold til stærkstrømsbekendelsen.

I dag anvendes TraceTool af mere end 300 danske installatører og entreprenører.