En digitalisering, der gør virksomhedens hverdag nemmere

Til dagligt udfører entreprenørvirksomheden Hans Jørgensen & Søn og tømrer- og snedkervirksomheden S. Guldfeldt Nielsen en lang række af opgaver. Opgaver, der kræver mange forskellige værktøjer og øvrigt materiel.

Før implementeringen af TraceTool hos de to virksomheder var det en tidskrævende opgave at notere overleveringer og udlån mellem medarbejderne. Det var en tung administrativ byrde, og det gjorde det svært at holde styr på samt udnytte virksomhedernes materiel.

Derfor besluttede de to virksomheder at tage et tigerspring mod en mere digitaliseret hverdag med det helt rigtige system:

Vi har foretaget en grundig undersøgelse af de systemer, der findes på markedet. Det faldt ud til TraceTools fordel, da vi synes, det virker som et fleksibelt og gennemført system.
Jens Bastrup, Administrerende direktør i Hans Jørgensen & Søn
Fuld kontrol med værktøjsstyring giver mere tid til andre opgaver

Noget af det, de to virksomheder især savnede, var en bedre udnyttelse af værktøjerne. Ofte var det svært at lokalisere, hvem der havde hvad, og nogle gange var der værktøj, der simpelthen ikke var muligt at spore. Derfor ønskede man at skabe et komplet overblik med en digital løsning.

TraceTool skal sikre os en bedre udnyttelse af vores værktøjer og samtidig gøre det lettere at overdrage værktøjer mellem de enkelte medarbejdere.
Kim Åge Nielsen Birkerød, Administrerende direktør i S. Guldfeldt Nielsen

Ydermere har TraceTool givet de to virksomheder mere tid. Når et værktøj skiftede hænder mellem to medarbejdere, krævede det ofte, at selve registreringen af overleveringen måtte vente, til medarbejderne kom tilbage til kontoret. Her skulle registreringen finde sted på en computer. Nu kan registreringen finde sted i varevognen eller på byggepladsen ved at scanne værktøjet ind på en smartphone eller tablet.

Vi ser det som en kæmpe fordel, at TraceTool er et online system, hvor man kan overdrage værktøjer on-the-spot.
Kim Åge Nielsen Birkerød, Administrerende direktør i S. Guldfeldt Nielsen

Den tid, medarbejderne plejer at skulle bruge på at køre frem og tilbage til kontoret samt registrering, kan nu bruges på at løse opgaver for virksomhedernes kunder.

Virksomhederne går en teknisk fremtid i møde

Hos Hans Jørgensen & Søn og S. Guldfeldt Nielsen er der ingen tvivl om, at fremtiden kommer til at byde på flere tekniske og digitale løsninger. Løsninger, som de gladelig hilser velkommen i begge virksomheder.

Der sker rigtig meget på den digitale front for tiden, og derfor er det vigtigt, at virksomheder som Hans Jørgensen & Søn og Guldfeldt kan være digitale first-movers og forblive attraktive virksomheder for både kunder og medarbejdere.
Jens Bastrup, Administrerende direktør i Hans Jørgensen & Søn

For søsterselskaberne er systemer som TraceTool med til at skabe en langt mere strømlinet og effektiv organisation. De har ikke kun fået et komplet overblik over deres værktøjer og materiel. De får også et indblik i, hvilke elværktøjer der skal til lovmæssigt eftersyn samt integrerede brugervejledninger. Alt dette gør arbejdet nemmere for alle medarbejdere, og alle deres kunder er sikre på at få det bedste resultat.

Om Hans Jørgensen & Søn Entreprenører A/S og S. Guldfeldt Nielsen A/S

Hans Jørgensen & Søn Entreprenører A/S, der er ejet af Larsen og Ibsen-koncernen, har en lang historie bag sig. Faktisk kan man datere den odenseanske virksomhed helt tilbage til 1800-tallet. De beskæftiger i dag omkring 150 medarbejdere, der løser alle typer af byggeopgaver for både private og offentlige bygherrer.

Om S. Guldfeldt Nielsen A/S

Virksomheden S. Guldfeldt Nielsen A/S er ejet af Larsen og Ibsen-koncernen. Det er en professionelt tømrer- og snedkervirksomhed beliggende i Odense. De har omkring 150 ansatte, der hver dag udfører bygge- og anlægsopgaver for professionelle bygherrer, offentlige instanser samt forsikringsselskaber.

Om TraceTool

Med TraceTool får du et intelligent og digitalt materiel- og værktøjsstyringssystem, der er med til at skabe en effektiv hverdag hos små såvel som store virksomheder. Gennem TraceTool kan al værktøj og øvrigt materiel blive lokaliseret, hvad end det er ude på entrepriser eller ikke bliver anvendt i øjeblikket.

TraceTool giver et komplet overblik over alle de lovpligtige eftersyn i henhold til stærkstrømsbekendelsen, ligesom den sikrer en hurtig intern såvel som ekstern udlejning.

Der er i dag over 300 danske installatører og entreprenører, der anvender TraceTool.