Det er nemt, hurtigt og overskueligt.

Sådan karakterer direktøren for Brædstrup VVS teknik, Ole Bilstrup, CalWins innovative kalkulationssystem Dynamic VVS.

Hos Brædstrup VVS teknik er de rigtig glade for kalkulationssystemet, som både letter deres hverdag og sikrer, at de har 100 procent styr på tilbudsgivningen.

Dynamic VVS er opbygget, så alle kan finde ud af det. Programmet hjælper os med at huske alle delene af tilbudsgivningen og at få det hele med. For eksempel minder systemet mig om, at jeg også skal bruge et toiletsæde, skruer og rawplugs, når jeg bestiller et toilet.
Giver tryghed og sikkerhed i tilbudsgivningen

Ole Bilstrup er selv en flittig bruger af det innovative kalkulationssystem, der er Danmarks mest anvendte tilbudsberegner. Han er især glad for den overskuelige opbygning og de nemme arbejdsgange, som gør, at han sparer en masse tid på tilbudsgivning hver eneste dag.

Men det, der er vigtigst for Ole Bilstrup, er faktisk, at virksomheden laver så godt som ingen fejl i tilbudsgivningen, fordi den har Dynamic VVS til at hjælpe dem.

Jeg regner i programmet hver dag, og det er super, at det går så stærkt. Det er meget nemmere end at regne det selv, og så tager det jo en tiendedel af tiden.
Skal vi også hjælpe dig i gang med at spare tid og penge med det samme?
Altid hjælp at hente

Hos Brædstrup VVS teknik har de været rigtig glade for CalWins supportafdeling.

De er meget servicemindede hos CalWin. Hvis vi har et problem, så bliver det løst med det samme, så vi kan komme hurtigt videre i dagsordenen.
Ole Bilstrup, Direktør for Brædstrup VVS Teknik
Om Brædstrup VVS Teknik

Brædstrup VVS Teknik ApS blev etableret i 1979 og er siden 1992 drevet af Ole Bilstrup, som har opbygget virksomheden til i dag at beskæftige mere end 40 ansatte, der hver især bidrager til en bred faglighed.

Virksomheden arbejder i dag i hele Danmark og laver både opgaver for offentlige institutioner, virksomheder, private husejere og typehusfirmaer.

Om Dynamic VVS

Dynamic VVS er en komplet og let anvendelig tilbudsberegner til udførelse af præcise kalkulationer på vvs- og el-entrepriser.

Både store som små installationsvirksomheder har set fordelen i, at Dynamic VVS er enkelt, hurtigt og let at bruge, og derved også er tidsbesparende. Brugerne på systemet opnår en konkurrencefordel i markedet, fordi der udføres præcise kalkulationer på kort tid.

Med mere end 1.600 brugere er Dynamic uden sammenligning det mest anvendte kalkulationssystem i installationsbranchen i Danmark.