Corbis har gjort arbejdsdagen mere effektiv

Hos en stor virksomhed som Andersen & Heegaard er det vigtigt, at arbejdsgangen er så effektiv som overhovedet muligt. Med en bred vifte af opgaver inden for installation og service bliver der dagligt lavet en stor mængde ordrer, og det var blandt andet der, overmontør Kim Goldenbaum så, at arbejdsgangen kunne gøres nemmere.

Jeg luftede tanken om at få Corbis. Det er nemt at bruge, og vi havde god erfaring med CalWin i forvejen, da vi anvender programmet Dynamic til vores kalkulationer.
Kim Goldenbaum, Overmontør hos Andersen & Heegaard

Før blev alle tilbud udregnet i hovedet. Det resulterede ofte i en stor mængde tidskrævende papirarbejde, der skulle løses, før et tilbud kunne gives. Det er blandt andet derfor, at virksomheden valgte at gøre ordresystemet Corbis til en fast del af deres daglige arbejde. Nu kan Kim Goldenbaum og hans kolleger give et præcist tilbud, allerede mens de står ved kunden. Denne effektivisering viste hurtigt gode resultater i form af en mere effektiv arbejdsgang end den, virksomheden havde før Corbis.

Skal vi også hjælpe dig i gang med at spare tid med det samme?
Fra udregning ud fra erfaringen til præcise og komplette tilbud

Før virksomheden begyndte at anvende Corbis, blev hvert tilbud regnet ud fra erfaringen og lange grossistlister med priser. Det tog derfor lang tid at udregne et tilbud, og nogle gange oplevede Kim Goldenbaum, at en opgave enten var prissat for højt eller for lavt.

Nu kan vi stå ved kunden og lave et præcist tilbud, der indeholder alle komponenter. Derudover er det med til at strømline og effektivisere vores hverdag. Vi kan hurtigt hente materialelister, hvilket gør vores arbejde overskuelig.

Som en ekstra bonus ved Corbis oplever Kim Goldenbaum og hans kolleger også, at de får en rigtig god pris ud over deres almindelige standardaftaler med grossisterne, når de bestiller deres materialer.

Kim Goldebaum havde før anvendt Corbis, så derfor var det helt naturligt for ham at gå i gang med styringssystemet. Efter den nye opdatering af programmet er hans begejstring for programmet blot blevet større. Corbis var nemt at anvende før, når man først lige havde sat sig ind i det, men den nye opdatering har gjort programmet langt mere intuitivt og let at anvende i en travl hverdag.

En løsning, der ikke kun kommer virksomheden til gode

Kim Goldenbaum er slet ikke i tvivl om, hvad Corbis kommer til at hjælpe virksomheden med. Og som han ser det, er det ikke kun en hjælpende hånd, der kommer virksomheden til gode. Det kommer også kunderne til gode.

Vores kunder siger, at de endeligt har fået et overskueligt tilbud, der er gennemskueligt, og som de kan forstå. Vi oplever, at vores kunder vægter dette rigtig højt, når de skal beslutte, hvilket tilbud de vil gå med, og hvilket firma de vil samarbejde med.

Corbis laver et tilbud, der indeholder samtlige detaljer og aftaler. Derfor er de sikre på, at der ikke kommer uforudsete udgifter i forbindelse med arbejdet – med andre ord er der taget stilling til alt. Så ud over at Corbis er tidsbesparende og letter virksomhedens administrative arbejdsbyrde, så oplever Kim Goldenbaum også, at de vinder flere tilbud. Og at dækningsgraden på de vundne sager er blevet bedre.

Ydermere fremhæver Kim Goldenbaum muligheden for at arbejde med billeder i Corbis.

Med den nye opdatering kan jeg tegne med flere farver på billederne. På den måde kan jeg nemmere illustrere en opgave for kunden – det gør arbejdet så nemt som overhovedet muligt.
Om Andersen & Heegaard

Andersen & Heegaard er et af Danmarks største installationsvirksomheder, og dagligt løfter de en bred vifte af opgaver for private såvel som virksomheder inden for VVS-området. Firmaet blev grundlagt i 1927, og siden da er virksomheden blot vokset og vokset.

I dag har virksomheden knap 130 medarbejdere, der blandt andet tæller ingeniører, VVS’ere og teknikere.

De har specialiseret sig i områder inden for blandt andet sprinklersystemer og store såvel som små entrepriseopgaver.

Om Corbis

Corbis er en digital platform, der er udviklet til at lave præcise og komplette tilbud. Dermed erstatter systemet den mere traditionelle tilbudsgivning, hvor mange i dag anvender et stykke papir og en pen.

Corbis er lavet af fagfolk til fagfolk, og derfor indeholder den også alle de nødvendige komponenter for at kunne lave et komplet tilbud. Her er materialelister, priser fra grossister og en tidsestimering af opgaven samlet på ét og samme sted. Det er med andre ord ordrestyring gjort så nemt som muligt.

Med Corbis ved hånden bliver det muligt at levere tilbud hurtigt. En overskuelig udskrift kan sendes til kunden på stedet, og de får mulighed for at acceptere med det samme.