fbpx
 

Innovativt kalkulationssystem udraderer beregningsfejl hos Brædstrup VVS teknik

 

Med CalWins innovative kalkulationssystem Dynamic VVS er det hverken svært eller tidskrævende for Brædstrup VVS teknik at udarbejde tilbud. Vigtigst af alt har virksomheden en mikroskopisk lille fejlmargin i deres tilbudsgivning.

 

Det er nemt, hurtigt og overskueligt.”

Sådan karakterer direktøren for Brædstrup VVS teknik, Ole Bilstrup, CalWins innovative kalkulationssystem Dynamic VVS.

Hos Brædstrup VVS teknik er de rigtig glade for systemet, som både letter deres hverdag og sikrer, at de har 100 procent styr på tilbudsgivningen.

”Dynamic VVS er opbygget, så alle kan finde ud af det. Programmet hjælper os med at huske alle delene af tilbuds-givningen og at få det hele med. For eksempel minder systemet mig om, at jeg også skal bruge et toiletsæde, skruer og rawplugs, når jeg bestiller et toilet.”

Giver tryghed og sikkerhed i tilbudsgivningen

Ole Bilstrup er selv en flittig bruger af det innovative kalkulations-system, der er Danmarks mest anvendte kalkulationssystem. Han er især glad for den overskuelige opbygning og de nemme arbejdsgange, som gør, at han sparer en masse tid på tilbudsgivning hver eneste dag.

 

 

”Jeg regner i programmet hver dag, og det er super, at det går så stærkt. Det er meget nemmere end at regne det selv, og så tager det jo en tiendedel af tiden,” 

Men det, der er vigtigst for Ole Bilstrup, er faktisk, at virksom-heden laver så godt som ingen fejl i tilbudsgivningen, fordi den har Dynamic VVS til at hjælpe dem.

”Fejlrisikoen er meget stor, hvis man regner i hånden. Men i Dynamic VVS er alle priserne opdaterede, så vi altid kan være helt sikre på, at det er de rigtige priser, som vi giver til vores kunder. Og dertil kommer, at systemets gode hjælpefunktioner sørger for, at vi ikke glemmer at medregne nogen produkter eller installa-tioner. Derfor føles det meget trygt at regne i Dynamic VVS, og vi laver næsten aldrig fejl,” fortæller Ole Bilstrup.

 

Altid hjælp at hente

Hos Brædstrup VVS teknik har de kun roser tilovers for CalWins service.

”De er meget servicemindede hos CalWin. Hvis vi har et problem, så bliver det løst med det samme, så vi kan komme hurtigt videre i dagsordenen,” fortæller Ole Bilstrup

 

Om Brædstrup VVS teknik

Brædstrup VVS Teknik ApS blev etableret i 1979 og er siden 1992 drevet af Ole Bilstrup, som har opbygget virksomheden til i dag at beskæftige mere end 40 ansatte, der hver især bidrager til en bred faglighed.

Virksomheden arbejder i dag i hele Danmark og laver både opgaver for offentlige institutioner, virksomheder, private husejere og typehusfirmaer..

  Om Dynamic VVS

Dynamic VVS er et komplet og let anvendeligt kalkulationssystem til udførelse af præcise kalkulationer på vvs- og el-entrepriser.

Både store som små installationsvirksomheder har set fordelen i, at Dynamic VVS er enkelt, hurtigt og let at bruge, og derved også er tidsbesparende. Brugerne på systemet opnår en konkurrencefordel i markedet, fordi der udføres præcise kalkulationer på kort tid.

Med mere end 1.600 brugere er Dynamic uden sammenligning det mest anvendte kalkulationssystem i installationsbranchen i Danmark.

     

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter