Vi lever af, at vores kunder er glade og tilfredse

Kunne du godt tænke dig at vide mere om, hvordan vi har hjulpet andre til en lettere hverdag? Eller vil du læse mere om, hvordan andre virksomheder har taget imod vores produkter? På denne side har vi samlet en lang række af cases, hvori vi beskriver, hvorledes vores løsninger har været til gavn for forskellige virksomheder.

Mange virksomheder har oplevet en økonomisk gevinst ved at tilvælge CalWins økonomiske løsninger i hverdagen, mens andre har oplevet en mere struktureret hverdag, hvor der er styr på mandskab såvel som værktøj. Fælles for dem alle er, at CalWins produkter har været med til at skabe en mere værdifuld arbejdsgang, hvor mængden af administrativt arbejde bliver reduceret til fordel for mere tid med kunder.

Så er du interesseret i at vide mere om processen, hvad vores løsninger kan bidrage med, og hvordan vores andre kunder har taget imod dem, så kan du med fordel klikke på de cases, vi har samlet her. Vi opdaterer løbende siden med nye cases, hvorigennem du kan lade dig inspirere til en mere effektiv hverdag.

Vi kan også hjælpe dig til en mere administrationsfri hverdag

Med ét eller flere af CalWins produkter kan du også slippe for tidskrævende administrativt arbejde og i stedet få flere ressourcer til at kunne varetage et højere antal opgaver. Kunne du tænke dig at opleve, hvad vores løsninger kan gøre for dig og din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os.

Hos CalWin vil du altid blive mødt af fagfolk, der alle har stor erfaring inden for feltet. Derfor er du sikker på til enhver tid at modtage kyndig og professionel rådgivning og vejledning. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, og skulle du være i tvivl om, hvilke af vores produkter, du ville kunne få mest gavn af, så kan vi også guide dig til den helt rigtige løsning.

Se vores kundecases

Sortér: Alle casesCorbisDriVEDynamicTraceTool
Kom i gang med at spare tid og penge med det samme

Når du vælger et af vores produkter, kan du i de fleste tilfælde være kørende allerede samme dag, som du køber og får installeret en af vores løsninger.

Michael Lyngsaa Jacob Køstner
Salgskonsulent, Vest Salgskonsulent, Øst
ml@calwin.dk jak@calwin.dk
tlf. 63102057 tlf. 63102055